STRESSFORLØB
SLIP DIN STRESS


For dig, som ønsker at genskabe
forbindelsen til dig selv
.

REJSEN TILBAGE TIL DIG SELV

Jeg ved, at coaching i at slippe stress kan være en sårbar rejse. En rejse, der kræver stort mod at begive sig ud på, men som vil føre dig til en destination med mere livsglæde og balance; en rejse tilbage til dig selv.

 

For mig er det samtidig en rejse, som jeg ikke ønsker, at nogen skal tage ud på alene. Derfor tilbyder jeg et samlet, individuelt forløb med i alt syv 1:1 sessioner, hvor vi langsomt men sikkert udforsker, bearbejder og slipper stressen.

Med udgangspunkt i din unikke situation går vi på opdagelse i de områder af dit liv, der ikke er i balance. Hvor ansvaret, forpligtelserne og presset er blevet for stort. Måske mærker du tydeligt, hvilke livsområder det gælder? Måske har du endnu ikke et klart sprog for din situation? Det er helt okay.

At du lige nu læser disse ord, fortæller mig, at du allerede er på rette vej. Din beslutning om at gøre noget ved din stress har uden tvivl krævet vigtige indsigter om dig selv og dit liv. Det har jeg den største respekt for.

Derfor værner jeg altid om at skabe en tryg og tillidsfuld forbindelse mellem os. At skabe et rum, hvor ingen følelser er forbudte eller forkerte. Her er plads til at sænke skuldrene og trække vejret helt ned i maven. Uden krav eller forventninger.

GENNEM FORLØBET VIL DU:

 • Blive støttet i at skabe indre og ydre ro. Jeg er med dig hele vejen.
 • Få stressnedsættende værktøjer som kan bruges resten af livet.
 • Blive guidet i retning mod mere balance.
 • Lære at mærke dine ja'er og nej'er.
 • Skabe nye vaner med fokus på mere og bedre trivsel.
 • Styrke din evne til at lytte til dig selv.
 • Lære dine stress-triggere at kende og få strategier til at håndtere dem.
 • Blive klogere på dit eget forhold til selvansvar, selvindsigt og selvbevidsthed.
 • Få redskaber til at tage kærligt ansvar for dit eget liv.

INDEN SESSIONERNE

 • Jeg tænder stearinlys.
 • Jeg forbereder en blød lænestol til dig og en nyredt seng med en varm dyne. Du vælger selv fra gang til gang, hvad du har brug for.
 • Jeg tænder duftdiffuseren og fylder rummet med udvalgte æteriske olier.
 • Jeg sætter en kærlig og personlig intention for sessionen.

UNDER SESSIONERNE

 • Du får serveret varm urtete og koldt vand.
 • Vi laver sammen en tankefeltsøvelse og en vejrtrækningsøvelse for at give dit nervesystem ro.
 • Vi gennemgår sessionens temaer og øvelser - altid i dit tempo.
 • Vi afslutter altid på en måde, som giver dig ro i maven indtil næste session.

MELLEM SESSIONERNE

 • Der vil være en række hjemmeøvelser mellem hver session. Her får du mulighed for at integrere dine nye indsigter og strategier fra gang til gang.
 • Du er altid velkommen til at sende mig mails mellem sessionerne med spørgsmål eller refleksioner. Du forstyrrer aldrig.

SESSION 1

Din situation

Du får viden om stress og hvorfor det er så vigtigt, at lære sine stress triggere at kende.

Vi dykker ned i, hvad der er gået forud for følelsen af overbelastning eller stress og sætter en stopper for den.

Du får specialudvalgte værktøjer til omsorgsfuldt at berolige dit nervesystem, som kan bruges med det samme.

Vi udforsker de områder i livet, hvor du udfordres, og skaber klarhed over dine personlige stresssymptomer.


SESSION 2

Ro og afslapning

Du får viden om vigtigheden af ro, afslapning, søvn og restitution.

Vi arbejder med konkrete værktøjer til at prioritere langsomlighed.

Vi går på opdagelse i, hvordan du kan leve mere bevidst.


SESSION 3

Tankernes magt og mulighed

Du får viden om tankernes betydning for dine følelser og handlinger.

Vi dykker ned i, hvordan du ændrer negative tanker til positive tanker.

Vi udforsker dine personlige tankemønstre og din oplevelse af tankemylder.


SESSION 4

Et balanceret liv

Du får viden om, hvordan du skaber mere harmoni og balance i dit liv.

Vi udforsker, hvilke af dine livsområder der er i ubalance.

Vi arbejder med konkrete værktøjer til prioritering af din tid.


SESSION 5

Dine prioriteter

Du får viden om livets prioriteter - med udgangspunkt i din hverdag.

Vi dykker ned i dine gamle og nye prioriteter.

Vi lægger en plan for, hvordan du holder fast i dine nye prioriteter.


SESSION 6

Fokus på hvad der betyder noget

Nu ved du, hvordan du skaber (og vedligeholder) et rigtig godt stabilt fundament i dit liv og du er så småt klar til at bruge alle værktøjerne.

Du øver dig i at bruge værktøjerne og får dem stille og roligt implementeret i din dagligdag.

Der er ingen krav og alt er godt.


SESSION 7

Din fremtid

Vi lægger i fællesskab en konkret plan for at skabe den fremtid, som du altid har længtes efter.

Vi afslutter forløbet og sikrer, at du er rustet til at stå på egne ben uden stress.

BOOK FORLØB

Vores behov er forskellige. Derfor tilbyder jeg to typer af forløbet:

Slip din stress

Et 7-sessioners forløb hvor du personligt vejledes af mig.

Forløbet er individuelt med 1:1 sessioner og 100% fokus på dig.

Forløbet varer i 10 uger,
7 nærværende sessioner,
7 (op)gaver.

BONUS
2x essentielle olier til at slippe stress og give ro i nervesystemet.

Pris kr. 6.000,-

Du kan betale i 3 rater

Sessioner foregår i klinikken, på telefon eller via Zoom/Teams.

ENGANGSBETALING 
kr. 6.000,- 

Slip din stress (ekstra)

Et 7-sessioners forløb hvor du personligt vejledes af mig.

Forløbet er individuelt med 1:1 sessioner og 100% fokus på dig.

Forløbet varer i 10 uger,
7 nærværende sessioner,
7 (op)gaver.

Mulighed for ekstra sparring via Messenger/tlf. én gang om ugen.

Én ekstra 1:1 session en måned efter forløbet er afsluttet.

BONUS
2x essentielle olier til at slippe stress og give ro i nervesystemet.

Pris kr. 10.000,-

Du kan betale i 3 rater

Sessioner foregår i klinikken, på telefon eller via Zoom/Teams.

HVAD SIGER MINE KLIENTER?

LINE SIGER OM FORLØBET

Kære Jeannette,

Jeg blev næsten helt rørt da jeg skrev min anbefaling til din hjemmeside. Det er vildt hvor meget du har haft en betydning for mig igennem mit forløb, tusind tak. Jeg håber vi ses en gang i fremtiden, jeg savner dig næsten helt. Jeg håber du har det godt! 

Jeg kan kun varmt anbefale et forløb hos Jeannette. Hun har givet mig alle de værktøjer jeg havde brug for, for at hjælpe mig med at bearbejde min stress.

Det har været altafgørende for mig at have en professionel til at guide mig igennem forløbet. Jeg har gennemgået en positiv udvikling hvor jeg har lært at omfavne stressforløbet, som har givet mig en ny tilgang til hvordan jeg vil leve mit liv.

Det har åbnet op for muligheden for at lære mig selv bedre at kende og åbnet døre til selvudvikling jeg slet ikke vidste var muligt. Jeg er ikke vendt tilbage til den samme hverdag jeg havde inden mit stressforløb, men en endnu bedre hverdag, hvor jeg har lært mig selv bedre at kende.

Jeg er så taknemmelig for den støtte og vejledning jeg fik hos Jeannette. Tusind tak for at have været der for mig og for den støtte du har været igennem hele forløbet!

Med venlig hilsen
Line

HELLE SIGER OM FORLØBET


J
eg opstartede mit forløb i en slut corona nedlukning, så mødte Jeannette første gang online.

Det fungerede simpelthen så godt, så jeg valgte at fortsætte online i hele forløbet. Havde ikke regnet med, at det ville fungere online, men Jeannette viste en utrolig nærhed og tilstedeværelse, så det føltes næsten som at sidde og tale sammen i samme rum.

Igennem forløbet fik jeg forskellige værktøjer til at bruge i min dagligdag som var præget af meget uro/stress, specielt i mit arbejdsliv. Jeg fik lært at prioritere mig selv først, holde mig i ”min egen have” og det har været guld værd.

Kan virkelig mærke, at Jeannette har hjulpet mig til at finde mig selv igen, og det er jeg hende meget taknemmelig for. Hun har mine varmeste anbefalinger.

  

De kærligste hilsner
Helle

ANJA SIGER OM FORLØBET

Jeg har været utrolig glad for forløbet. Det har været afgørende for mig at have en professionel ved min side så jeg har forpligtiget mig på at forblive i en positiv udviklingsproces undervejs.

Det har ligeledes været væsentligt for min proces at have fået tildelt opgaver jeg har skulle arbejde med undervejs, dels fordi de har været effektive og givet mening men også for at holde sig oppe mellem sessioner.

Kærlig hilsen

Anja

Mød mig

Du har muligvis undret dig over, hvorfor så mange mennesker ender i alvorlig stress som påvirker hele livet, relationer, arbejde osv. Hvorfor vælger så mange mennesker at køre sig selv så hårdt og langt ud at stress bliver en permanent tilstand.

På en eller anden måde er det bare svært at sige STOP og NEJ.

At komme ud af hamsterhjulets stress og finde sin sande essens og power kræver en indsats og en proces for at nå i mål.

Den proces har jeg selv været igennem, og derfor kan jeg hjælpe dig som jeg har hjulpet mange andre. Jeg ved præcis, hvad du gennemgår, og hvordan du har det.

Jeg ved præcis hvilke følelser der rammer dig, når du har både begyndende og alvorlig stress. Følelser som manglende overblik, svært ved at være tilstede i nuet, svært ved at holde fokus, svært ved at forstå hvad der sker i dig og hvordan du skal håndtere det.

Jeg har været i din situation og det giver en ekstra værdifuld dimension i min hjælp.

Fakta:

Uddannet Stresscoach og Mentor

Uddannet Spirituel Mentor

Uddannet Feng Shui rådgiver

Diverse kurser indenfor coaching og personlig udvikling

Jeg har selv knoklet alt for hårdt og ikke kunne prioritere min tid, prioriteret alle andre førend mig selv og brændt alt min energi af på det som ikke nærede mig. Derfor ved jeg præcis hvad du gennemgår og hvordan du slipper din stress.

Lyt til dig selv og forstå at DIT liv er DIT og ingen andres💗

MØD MIG
Share on LinkedIn

Telefon: 23611357